lessphp fatal error: load error: failed to find /newhome2/bmqmqbik/public_html/wp-content/themes/theme50934-1/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /newhome2/bmqmqbik/public_html/wp-content/themes/theme50934-1/style.less Контакт | RIMES

Контакт

ПОСЕТЕТЕ НЀ

СКОПЈЕАвтокоманда
ул. „Јани Лукровски“ бр. 15
Скопје, Македонија
02/ 311 6514

СКОПЈЕ – Бисер
бул. „Јане Сандански“ бр. 70
Скопје, Македонија
02/ 246 6645

СКОПЈЕ – Бутел
ул. „Александар Урдаревски“ бр. 15 локал 150
Скопје, Македонија
02/ 262 1955

СКОПЈЕ – Волково
ул. „Ново село“ 1 бр. 61
Скопје, Македонија
02/ 204 4522

СКОПЈЕ – Драчево
ул. „Иван Хаџиниколов“ бр. 12 локал 299
Скопје, Македонија
02/ 272 7985

СКОПЈЕ – Ѓорче Петров
ул. „4ти Јули“ бр.2 локал 4
Скопје, Македонија
02/ 204 8393

СКОПЈЕ – Ѓорче Петров, кај пазарот
бул. „Партизански одреди“ бр. 173 локал 704
Скопје, Македонија
02/ 205 5080

СКОПЈЕ – Зелено пазарче
ул. „Кочо Рацин“ бр. 36 локал 508
Скопје, Македонија
02/322 3322

СКОПЈЕ – Рузвелтова
ул. „Франклин Рузвелт“ бр. 63а,
Скопје, Македонија
02/ 308 8169

СКОПЈЕ – Тафталиџе
ул. „Московска“ бр. 15 локал 45
Скопје, Македонија
02/ 306 5737

СКОПЈЕ – Шутка
ул. „Хаџи Јован Шишков“ бб,
Скопје, Македонија
02/261 5900

БИТОЛА
ул. „Генерал Васко Карангелески“ бр.42,
Битола, Македонија
047/ 488 968

ГЕВГЕЛИЈА
ул. „Гевгелиски партизански одреди“ бр. 38,
Гевгелија, Македонија
034/ 214 886

КАВАДАРЦИ
ул. „Цано Поп Ристов“ бр. 23
Кавадарци, Македонија
043/ 360 866

КИЧЕВО
ул. „Маршал Тито“ бр. 54,
Кичево, Македонија
045/ 287 922

КРИВА ПАЛАНКА
ул. „Св. Јоаким Осоговски“ 184/1
Крива Паланка, Македонија
031/ 443 440

КУМАНОВО
ул. „ЈНА“ бр. 1,
Куманово, Македонија
031/ 432 522

НЕГОТИНО
ул. „Фемо Кулаков“ бр.1
Неготино, Македонија
043/ 361 630

ПРИЛЕП
ул. „Методија Шатаров Шарло“ бр.61
Прилеп, Македонија
048/ 436 105

ТЕТОВО
ул. „Благој Тоска“ бр.36 локал 1
Тетово, Македонија
044/ 336 840

ШТИП
ул. „Кеј Маршал Тито“ 37/31
Штип, Македонија
032/ 308 090 

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ

Доколку имате било какви прашања до нас, слободно пишете ни, а ние ќе се потрудиме да Ви одговориме во најбрз можен рок.

Римес месна индустрија

Адреса: ул. 1632 бр. 40, Скопје (кај Кванташки)

Телефон: 02/2545115; 02/2545110

Email: contact@rimes.com.mk

ВРАБОТУВАЊЕ

Имате работно искуство во месната индустрија? Сакате да станете дел од нашата компанија?

Закачете ја Вашата кратка биографија и мотивационо писмо, а ние ќе Ве контактираме доколку имаме потреба од лице со Вашите способности и знаења! Кликнете на работните позиции за да ги дознаете потребните критериуми за вработување.

Во моментов сме во потрага по:

- Касап ( повеќе информации )

- Комерцијалист ( повеќе информации )

Ја очекуваме Вашата апликација!

Биографија

Мотивационо писмо