lessphp fatal error: load error: failed to find /newhome2/bmqmqbik/public_html/wp-content/themes/theme50934-1/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /newhome2/bmqmqbik/public_html/wp-content/themes/theme50934-1/style.less За Нас | RIMES

За Нас

ОД НАШАТА ФАРМА ДО ВАШАТА ТРПЕЗА

Посветеност. Квалитет. Доверба. Ова се темелите над кои се основа РИМЕС. Предводени од професионален тим, настојуваме со современото производство, европска технологија, искуство и стручност да Ви ги обезбедиме највкусните месни производи во Македонија. Примената на НАССР стандардот е само показател за увереноста која сакаме да Ви ја пружиме преку нашето производство. Со преку 20 месарници низ цела Македонија, производите на РИМЕС Ви се лесно достапни. Посетете нѐ и запознајте се со посветеноста на вработените во месарниците на РИМЕС и уживајте во квалитетното месо и месни производи. 

МИСИЈА

Континуирано обезбедување на квалитетно и вкусно месо и месни производи кое ќе Ве задоволи Вас и Вашето семејство. За нас во РИМЕС, сите задоволни клиенти претставуваат мотив за напредок, усовршување на производството, како и создавање на бренд кој значи квалитет и вкус. Нашата цел е Вашата трпеза да ја збогатиме со висококвалитетни и здравствено безбедни месни производи, за кои ќе говорат и идните генерации. 

ВИЗИЈА

Препознатливост и уживање во традиционалниот вкус на РИМЕС, како и продолжување на приказната врз која се темели нашата работа. Потребата за квалитетно месо и месни производи е наша одредница за иднината, а насмевките кај нашите задоволни потрошувачи ни претставуваат чест и задоволство.