lessphp fatal error: load error: failed to find /newhome2/bmqmqbik/public_html/wp-content/themes/theme50934-1/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /newhome2/bmqmqbik/public_html/wp-content/themes/theme50934-1/style.less Маринада со пиво за месо на скара

Маринада со пиво за месо на скара

- Свински кременадли од Римес
- Пиво
- Соја сос
- Шеќер
- Ѓумбир
- Сол и црн пипер
Измешајте ги сите состојки и оставете да отстои преку ноќ пред подготовка.
#ЗаВкусотСеЗборува

Comments are closed.