lessphp fatal error: load error: failed to find /newhome2/bmqmqbik/public_html/wp-content/themes/theme50934-1/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /newhome2/bmqmqbik/public_html/wp-content/themes/theme50934-1/style.less Пилешки стекови од Римес со песто сос печени во релна:

Пилешки стекови од Римес со песто сос печени во релна:

- Пилешки стек
- Песто сос
- Домати (исечени на тенки парчиња)
- Моцарела
- Сол и црн пипер
Намачкајте ги пилешките стекови со песто сосот, зачинете и наредете ги на тава за печење. Одозгора наредете ги доматите и моцарелата и печете во релна.
#ЗаВкусотСеЗборува

Comments are closed.