lessphp fatal error: load error: failed to find /newhome2/bmqmqbik/public_html/wp-content/themes/theme50934-1/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /newhome2/bmqmqbik/public_html/wp-content/themes/theme50934-1/style.less Пилешки стек со Теријаки маринада

Пилешки стек со Теријаки маринада

- Пилешки стек од Римес
- Соја сос
- Кафеав шеќер
- Јаболков оцет
- Масло за готвење
- Лук во прав
Измешајте ги сите состојки и оставете ги пилешките стекови да отстојат неколку часа, или идеално, преку ноќ.
#ЗаВкусотСеЗборува

Comments are closed.