lessphp fatal error: load error: failed to find /newhome2/bmqmqbik/public_html/wp-content/themes/theme50934-1/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /newhome2/bmqmqbik/public_html/wp-content/themes/theme50934-1/style.less Ролат од мелено месо и сланина

Ролат од мелено месо и сланина

- Мелено месо од Римес
- Сланина од Римес
- Кромид
- Лук
- Магдонос
- Сол и црн пипер
Исецкајте ги кромидот, лукот и магдоносот на ситно и измешајте со меленото месо. Зачинете по вкус. Од смесата оформете ролат и целосно обвиткајте во сланина. Печете во релна и послужете со зеленчук по вкус.
#ЗаВкусотСеЗборува

Comments are closed.