lessphp fatal error: load error: failed to find /newhome2/bmqmqbik/public_html/wp-content/themes/theme50934-1/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /newhome2/bmqmqbik/public_html/wp-content/themes/theme50934-1/style.less Сочна, ароматична и со крцкава кора јунешка кртина

Сочна, ароматична и со крцкава кора јунешка кртина

Сочна, ароматична и со крцкава кора јунешка кртина од Римес за само 5 минути

- Тенко сечена јунешка кртина
- Путер
- Лук во прав
- Црн бибер
- Соја сос
Растопете го путерот во микробранова печка со лукот и биберот и на таа смеса додадете го соја сосот. Полијте го јунешкиот стек и пржете го на загреана тава по 2-3 минути од двете страни.
#ЗаВкусотСеЗборува

Comments are closed.