lessphp fatal error: load error: failed to find /newhome2/bmqmqbik/public_html/wp-content/themes/theme50934-1/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /newhome2/bmqmqbik/public_html/wp-content/themes/theme50934-1/style.less Споро печена јунешка плешка

Споро печена јунешка плешка

- Јунешка плешка од Римес
- Кромид, лук и моркови
- Бело вино
- Говедска коцка за супа
- Путер
- Мајчина душица
- Сол и црн пипер
Ставете ги сите намирници во длабок сад за печење со капак и печете во релна покриено околу 4 часа (превртете го месото на половина печење).
#ЗаВкусотСеЗборува

Comments are closed.